En regnig dag

(null)
Regn i oktober o arbete på kolonin. Projekt ta bort karusell är igång, undrar om det lyckas?
(null)
Säckar med ogräs ska också bort men just nu paus i lilla boden. 

Målarkväll

(null)
Såhär i mitten av oktober hade jag igår en målarkväll med mina arbetskamrater. Nervöst men väldigt roligt. Vi började med mat och småprat och sedan var det dags. Hade dukat upp ett bord med akvarell och ett med akryl.
(null)
Visade lite olika sätt att måla och budskapet var "våga lek med färg", så avkopplande och härligt. Det var djup konsentration blandat med härliga skratt. Vilken kväll det blev, så glad att jag tog mod till mig och bågade vara kursledare.
(null)
När kvällen närmade sig sitt slut fick jag så fina blommor i underbara höstfärger. En härlig känsla att ha vågat utmana sig själv att göra något nytt.

Solig lördag

(null)
En solig lördag i mitten av oktober och det blev besök på "lilla lyckan". Grävde bort rosor, klippte ner växter och flyttade aronian. Höststädning i min lilla trädgård så härligt skönt avkopplande. Paus med kaffe och bulle är viktigt och så gott att sitta i solen en stund. Planterade tulpaner, påskliljor, scilla och krokus. Undrar om det finns några fler vårblommor som överraskar när det blir 2020. Hade även köpt vitlök som sattes i en pallkrage.

Konstutställning!

(null)
Första helgen i oktober och det är utställning med Konstfabriken Gislaved. En spännande helg men många nya intryck och inspiration. 
(null)
Akvareller , kuddar och godis är på plats och nu är det strax öppningsdags för  dag 2. 
Under lördagen hade vi 276 besökare och jag hoppas på några fler idag.
(null)


RSS 2.0