Sista dagen i månaden maj

Sista dagen i maj månad och akelejorna blommar för fullt, visserligen en grå himmel idag men det kan bli en bra lördag ändå. En hel härlig dag att bara ta till vara och njuta av.
Har några saker jag funderar på att göra under dagen: klippa gräset, putsa fönster, röja garderober, läsa bok, jogga hmmm får se vad det blir....... Först ska kaffet drickas upp och kanske kommer arbetslusten smygande.
 
 

blommor o fötter

Det blommar överallt i trädgården och här är en bild från snöbollsbusken.
Roligt namn på en växt men blommorna ser verkligen ut som snöbollar, vacker och påminner om mina föräldrars trädgård där det också fanns en sådan.
Och så var det det här med fötter, var hos "fotläkare" i måndags och fick en trolig diagnos och behandling i vänsterfoten. Idag har jag testat den ordentligt först en promenad och efter 2km fick jag ont i båda fötterna....hmmm det borde bara varit i den högra. Testade också att jogga/lunka och det gick bättre för smärtan kom inte förrän efter 5km och inte lika mycket som det varit tidigare i vänstra foten högra var som den varit och det ska den ju vara också. Får ge det några dagar till och se vad som händer.
 

Vilken dag!

Vilket väder vi haft de senaste dagarna.
Idag när jag kom från jobbet visade termometern 30,1 grader och detta i maj månad.
En filt i skuggan, kall dricka och en bok och det blev en skön eftermiddag.
Felix Katt låg utslagen på en stol i bersån och Maja Katt hittade skugga  bland syrenerna. 
 

Grönt är skönt!

Visst var det så att grönt är skönt och grönt är en rogivande färg.
Tycker att denna vårgröna piggar upp och ger glädje.
Kanske ska det bli en tavla av denna bild.
 
 

Maja Katt

Tänk vad tiden går, lilla Maja Katt är 14år idag. 14 årsedan sonen ringde mig på jobbet och frågade om vi kan skaffa en katt till, mamma det är en hankatt och han är långhårig och det var ju vad jag ville ha så jag lovade i princip direkt att vi skulle ha den katten. När jag kom för att hämta honom från kompisen som hade kattungen så såg jag var den en korthårig honkatt men hon var så charmig så det fick bli så att Maja flyttade in till oss. Söta Maja som fortfarande är den lilla katten med all sin charm. Födelsedagskvällen tillbringar hon med att sova i ett skåp där jag har dukar.
 

Mera Albus

Vid besöket i Skövde blev det många foton på Albus och han blev en lite trött på det skulle jag tro.
Vill inte vara med på bild mer!
 
 

Blåaste blå...

...ögon har sötnosen Albus.
Tyvärr inte min katt utan Jessica o Alex fina ragdoll, ett riktigt charmtroll.
 

1:a maj

l
1:a maj utflykt med Jessica, Alexander och Marie-Louise. 
Vi har tagit oss till Silverfallet en bit utanför Skövde. 
Mor och dotter.
 

RSS 2.0