Semester!

(null)
Sista helgen i juni och semesterdax, varmt och soligt. Startar helgen med besök i jordgubbslandet i sällskap med dotter, svärson och så sötaste hunden.
(null)
Härligt med detta röda och så gott.
(null)
Trädgårdstitt i Obbhult är som att gå in i paradiset. Sol o trettio grader varmt men så ljuvligt med all grönska o fina sittplatser för vattenpaus.
(null)
Rosor, vallmo och riddarsporre är något av allt vackert som finns här. Just nu står egen trädgård på önskelistan. Vill omge mig med vackra blommor, så rofyllt och vilken glädje i hjärtat. (null)


Midsommar

(null)
Midsommar i Karlsborg blev det detta år boende på en camping precis vid kanalbron. Midsommar som oftast är lika kall som nyårsafton, i år var det sol, moln, 20 grader o blåst och kvällen kylig. 
(null)
Jordgubbar, matjessill och grill helt enligt traditionen. Dans kring midsommarstång och kvällen avslutades med dans på dansbana.
(null)
Inte sju sorters blommor under kudden men promenad vid Vättern och ljuvliga prästkragar.
(null)
Midsommardag och cykeltur vid Göta Kanal, lunch i Forsvik. Blev ca 4 mil och avslutningen fram till Karlsborg var samma sträcka som Vätternrundan. Nostalgi, 19 årsedan den cyklades senast. 
(null)


Husbilsliv

(null)
Husbilen klar och denna helgen är det test inför sommarsemestern. Vaknade upp vid en vacker sjö i Småland, fågelkvitter och sol.
(null)
Kaffet smakade extra gott med denna utsikten.
(null)
Blev förtjust när jag såg denna skylt, det finns ett Källsjö till. Åkte in och fann några röda stugor, en väldigt lite by var det. 

Blått-rött

(null)
Var tidigare iår på en resa med en fin vän och där inköptes varsin amaryllislök.
 Det var med spänning jag planterade och började vänta på knoppar. 
Vilken färg skulle de få? 
Försäljaren utlovade blå blommor....är det verkligen möjligt? 
Vänta o vänta o plötsligt händer det, 
röda blommor. 
Lurad på färgen men vacker är den och inte alla som har en amaryllis i juni.

Allt blir inte som man tror 
men det blir bra ändå

RSS 2.0